A lánykérés részleteiről vallott Nagy László: így kérte meg szerelme, Sónyák Szilvia kezét

lánykérés videó Nagy László Sonyák Szilvia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy László tavaly novemberben Barcelonában kérte meg szerelme, Sónyák Szilvia kezét. A lánykérés részleteiről meséltek most a jegyesek. 

Nagy László és Sónyák Szilvia 2021-ben ismerkedett meg egymással. A kapcsolatukat az elmúlt időszakban gondosan óvták a nyilvánosság elől, ám most kivételt tettek és a Tények kamerái előtt meséltek a lánykérés részleteiről.

"Benyúltam a farzsebembe, be volt már készítve a gyűrű, és akkor ő a két kezét az arca elé tette, és elkezdett pityeregni. Onnantól se kép, se hang"

– emlékezett vissza a nagy pillanatra Laci. Szilvi egy kicsit másként idézte fel a történteket.

"Mentünk egy kézilabdás rendezvényre Barcelonába, és nagyon siettünk, mert késésben voltunk. Erre mondja nekem, hogy »gyere már, csináljunk egy képet«. Odamentem, mire ő leültetett, és ekkor letérdelt elém" - magyarázta.

"Konkrétan a gyűrűt én is akkor láttam meg előszőr, amikor kivettem a dobozból, és Szilvinek az ujjára húztam"

- tette hozzá Laci, aki az ékszert Barcelonában egy ékszerboltos ismerősénél vásárolta.

A korábbi élsportoló annyira izgult, hogy a konkrét kérdés helyett sokkal inkább egy kijelentéssel kérte meg a párja kezét. A "leszel a feleségem?" kérdés helyett ugyanis a "feleségem leszel" szavak hagyták el a száját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.