Megszólalt Diana hercegné egyik legjobb barátnője: „Nincs kedvenc gyerek, és nincs egyetlen igazság”

Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Scott Olson -
Windsor-ház Diana hercegné memoár könyv Vilmos herceg tartalék emlékirat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pszichoterapeutaként dolgozó Julia Samuel szerint Vilmosnak és Harrynek fegyverszünetet kellene kötnie. 

Julia Samuel a néhai Diana hercegné egyik legjobb barátnője: Vilmos fiának, György hercegnek a keresztanyja, ami azt bizonyítja, hogy a szívek királynője és a pszichoterapeutaként dolgozó Julia Samuel kapcsolata igen szoros volt.

Harry herceg könyve, a Tartalék Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Scott Olson

Az egykori jóbarát egy érdekes videót tett közzé Instagram-oldalán, amelyet sokan úgy értelmeznek, mint üzenetet Harry hercegnek, hogy a Tartalék című memoárjában megjelent súlyos és kártékony vádak után törekedjen a kapcsolatuk rendezésére.

Noha nem említi név szerint a hercegeket, Samuel asszony arra figyelmeztet, hogy váratlan halálesetek után előfordulnak nagy veszekedések a családokban, hiszen akit a legjobban szeretünk, azt tudjuk legjobban gyűlölni is.

A 40 ezer követővel bíró Samuel a videóban azt mondja, nincs tökéletes család és „egyetlen családban sincs egyetlen kedvenc gyerek, sem egyetlen igazság" - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.