Harry szerint kapcsolata Vilmos herceggel nem Meghan miatt romlott meg, mivel sosem voltak jóban

Forrás: MTI/EPA/Andy Rain -
Windsor-ház rivalizálás testvér Harry Meghan Markle titok Vilmos herceg testvérféltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceget trónörökösnek, Harryt tartalénak nevelték - állítja III. Károly kisebbik fia, aki szerint ez már gyerekkorukban is szembetűnő különbségeket jelentett és viszályokat okozott a testvérek között. 

Nem Meghan Markle megjelenése okozta Vilmos és Harry kapcsolatának megromlását a "kisherceg" szerint, bár tény, hogy bátyja igyekezett felhívni a figyelmét arra, milyen problémákkal járhat, ha feleségül vesz egy amerikai színésznőt.

„Valójában sosem támogatta, hogy randevúzzam Meggel. Egy nap, amikor együtt ültünk a kertjében, egy sor nehézséget jósolt, amelyekre számíthatok, ha összejövök egy amerikai színésznővel, ezt a kifejezést mindig sikerült úgy kimondania, mintha egy elítélt bűnözőről lenne szó" - írja könyvében Sussex hercege.

Harry herceg, III. Károly brit király másodszülött fia Spare (Tartalék) című emlékiratának kötetei egy londoni könyvesboltban. Forrás: MTI/EPA/Andy Rain

Harry könyvében nem kevesebbet állít, mint hogy bátyja mindig megkülönböztetett figyelmet élvezett a családban, mivel őt trónörökösként nevelték, szemben vele, aki csak a tartalék volt.

„Willynek volt a nagyobbik szobája, franciaággyal, egy jókora mosdóval, egy tükrös ajtós szekrénnyel, egy gyönyörű udvarra néző ablakkal, a szökőkúttal, egy őzbak bronzszoborral. Az én szobám sokkal kisebb volt, kevésbé fényűző. Sosem kérdeztem, miért, nem érdekelt. De nem is kellett. A két évvel nálam idősebb Willy volt az örökös, én pedig a tartalék" - magyarázza nemrég megjelent Tartalék című könyvében, melyben arról is szót ejt, hogy amikor egy évet együtt jártak az Etonra, Vilmos azt kérte tőle, hogy csináljon úgy, mintha nem ismernék egymást - írja a Blikk.

A folyamatos testvérek közötti rivalizálásról emlékirataiban Harry azt mondja: "Nős volt, úton volt egy baba, miközben én egyedül ettem az elviteles kaját a mosogató fölött. Apa mosogatója felett! Még mindig apával éltem! A játéknak vége, haver. Te nyertél."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.