Cuki és megdöbbentő fotók is készültek Ryan Reynoldsról saját futballcsapatának meccsén

focimeccs fotó szurkolás család focicsapat Blake Lively Ryan Reynolds gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A másodosztályú Sheffield Uniteddel az angol labdarúgó FA-kupa 4. körében vívott küzdelmes csatát Walesben Ryan Reynolds futballcsapata, a Wrexham. A végeredmény 3.3 lett, de a színész rajongóit az eredménynél sokkal jobban érdekelték a meccsen készült fotók. 

A Wrexham, a világ egyik legrégibb futballklubja óriási küdelemben hozta ki döntetlenre a mérkőzést a nála lényegesen erősebb Sheffield United ellen. Sőt, voltak pillanatok, amikor Reynolds csapata vezetett, s úgy tűnt, akár nyerhetnek is. Végül nem így történt, de fotók bizonyítják, hogy a sztár rendesen "leizzadt" a meccs végére.

Felesége, Blake Lively, akivel gyakran ugratják egymást, mindjárt ki is rakott egy képet Instagram sztoriba, melyhez a következő szöveget fűzte: "A tévében néztem végig, ahogy a férjemre rátör a bénító szorongás. Megérte."

De nemcsak a színész szorongása tűnt fel a követőknek, hanem a kislánya is, akivel a meccset véginézte, és aki igazi futballrajongó.

Reynolds öröméről videó is készült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.