Varga Viktor már ruhát sem vesz fel: "Amikor csak lehet, meztelen vagyok"

Forrás: Varga Viktor -
meztelen Varga Viktor jurta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor annyira nomáddá vált, hogy már fel sem öltözik: meztelen, amikor csak teheti.

Habár a kényszer miatt költözött jurtába Varga Viktor, végül élete legjobb döntésének bizonyult. Mára teljesen modern ősemberré vált, megszerette a nomád létet, olyannyira, hogy már fel sem öltözik, ha nem muszáj.

Varga Viktor és párja Forrás: Varga Viktor

"Egész életemben szerettem a meztelenkedést, a társadalom az, ami felöltöztet" – mondta Viktor a Ripostnak. "Amikor csak lehet, meztelen vagyok. Ha vendég jön, akkor legfeljebb egy kendőt magamra kötök. Kifejlődött a bőrlélegzésem, olyan vagyok, mint egy béka. A bőröm vágyik a levegőre, a hidegre. A téli jurta-lét miatt hozzá is szoktam a hideghez, minden nap megmártózom a Dunában vagy a jeges fürdőmben" - árulta el Viktor, aki azt is elmondta, hogy a párja is meztelen, ha éppen ott van nála.

"Igen, de ő eggyel szofisztikáltabban csinálja. Ő még nagyrészt a társadalomban él, sokat van a Madách Színházban. De ha együtt vagyunk, akkor ő is levetkőzik" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.