Megszólalt a lány, aki elvette Harry herceg szüzességét: "Egy gyors döngetés volt két barát között”

szex szüzesség könyv szüzesség elvesztése tartalék Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan várták, végre megtörtént: megszólalt a lány, aki elvette Harry herceg szüzességét és elmondta, ő hogyan élte meg a történteket. 

Harry herceg A Tartalék (Spare) címet viselő könyvben számtalan dologról lerántja a leplet, és nemcsak a rokonai tetteit tárja a nyilvánosság elé, hanem saját életéről is kendőzetlenül beszél.

A fiatalkoráról szóló részben bevallja, hogy tizenhét éves volt, amikor kipróbálta a kokaint. Először egy vadászhétvégén ajánlották fel neki a szert, melyet később többször is használt. Elmondja, hogy a kokain rá nem volt olyan jó hatással, mint másokra, nem lett tőle boldogabb, pedig ezért próbálta ki.

Harry emellett megemlíti azt is, hogy első szexuális élménye megalázó esemény volt a számára. Az aktusra egy forgalmas kocsma mögötti mezőn került sor, a partnere egy lovakat kedvelő idősebb nő volt, és a herceg biztos benne, hogy van, aki meglátta őket.

A hölgy, akiről a herceg a könyvében mesélt megtörte a csendet és elárult a The Sunnak, hogy szerinte mi is történt pontosan 2001 júliusában.

"Én vagyok az a nő, aki elvette Harry szüzességét. Szó szerint egy gyors döngetés volt két barát között. A szex szenvedélyes és szikrázó volt, pont mert tilos volt. Egyik dolog gyorsan vezetett a másikhoz. A földön kötöttünk ki. Nekem ő nem Harry herceg volt. Harry volt, a barátom − és a dolgok egy kicsit kicsúsztak az irányításunk alól"

− mondta a lapnak Sasha Walpole.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.