brit királyi család CNN Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előkelőség nem árult el kifejezetten nagy titkot, mikor a CNN-en arról beszélt Anderson Cooper műsorvezetőnek, hogy nem akar többé szakmailag együttműködni a királyi famíliával.

Az interjú egyik célja Harry hamarosan debütáló életrajzi könyvének promotálása volt, ám a sussexi herceg jó néhány érdekességről is lerántja benne a leplet az életével kapcsolatban.

A 24.hu kiszúrta, hogy Cooper egy rövid részletet is közzétett a beszélgetésből a Twitteren, melyben Harry egyértelműen nemet mond, mikor megkérdezi tőle, hogy visszatér-e valaha a királyi családba, hogy eleget tegyen uralkodói kötelességeinek.

A herceg egyébként nemrég arról beszélt, hogy szerinte rokonai egyáltalán nem mutatnak hajlandóságot a békülésre. Kijelentette, hogy szeretné visszakapni az apját és a testvérét, azonban családot szeretne, nem pedig egy királyi intézményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.