Eltűnt a Korda-villa vevője, nem sikerült megegyezni a vételárról

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Korda György Balázs Klári vevő eltűnt Korda Villa vételár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A befektető, aki meg akarta venni Balázs Klári és Korda György villáját, végül nem fizette ki a 780 millió forintos vételárat.

Az eddig hotelként működő ingatlanban a vevőjelölt luxuslakásokat akart kialakítan, amelyeket már el is kezdtek értékesíteni az interneten, ám a weblapnak egyik pillanatról a másikra nyoma veszett.

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Korda György, Balázs Klári Fotó: Szabó Gábor - Origo

Klárika és Gyuri bácsi egy évvel ezelőtt 780 millió forintért akart túladni az ingatlanon, többek között a már akkor is félmillió forintos rezsiszámla miatt. A leendő tulajdonos Villa Provance néven szeretett volna luxuslakásokat kialakítani a villában, négyzetméterenként 2 millió 180 ezer forintos áron.

A házaspár azonban januárban mondta el, hogy mégsem adták el a villát, mivel a vevő nem fizette ki az összeget. Továbbra is szeretnék eladni az ingatlant, de egyelőre nem hirdették meg - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.