Zámbó Krisztián sötét múltja: bicikliket és cipőket lopkodott, többször is bevitték a rendőrök

Forrás: Instagram/Zámbó Krisztián -
Zámbó Jimmy rendőrség gyerekkor sötét múlt Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián már többször is beszélt arról, hogy tiniként rossz társaságba keveredett, és belement olyan csínyekbe, illetve részt vett olyan bűncselekményekben, melyeket a mai, felnőtt fejjel már megbánt.

Zámbó Jimmy fia volt a vendég Hajdú Péter Frizbi című műsorában, ahol ismét terítékre került Krisztián sötét múltja. Az édesapja nyomdokaiban lépkedő énekes olyanokkal barátkozott egykor, akik loptak: ő is belement a dologba és többször is bevitték a rendőrök.

Zámbó Krisztián Forrás: Instagram/Zámbó Krisztián

"Elég komoly brigádokba keveredtem az akkori alvilágban. A maffiától kezdve a robbantásokon át, minden volt... Lopkodtunk, meg betörtem egy lakásba, ilyesmi. Nem hoztam el komoly dolgokat. Inkább erkélyekre másztam be, bicikliket és Air Max cipőket vittem el. Be is vittek a rendőrök, vagyis ki-be járkáltam" – idézte a Blikk Krisztiánt, akinek egy időre ezek miatt haza is kellett költöznie.

Az élete már kezdett rendeződni, amikor édesapja halála mindent újraírt; Krisztián nehezen tudta feldolgozni a tragédiát, depressziós lett, az italban és a drogokban keresett menedéket. Ekkor elindult a lejtőn, és szinte teljesen elveszítette százmilliós örökségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.