Új szerelméről mesélt Czippán Anett: "Csak félig-meddig civil"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
szerelem Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, újra szerelmes Czippán Anett. A műsorvezető ezt nemrégiben a közösségi oldalán tette közzé, most pedig többet is elárult új párjáról. 

"Többször mondtam neki, jól fontolja meg, biztosan kell-e neki az, ami velem jár. Mindenkinek megvan a csomagja, nekem meg aztán pláne. Van két gyerekem, egy kaotikus munkabeosztásom, ráadásul képernyős is vagyok. Aztán kiderült, Miki nem egy ijedős típus" - nyilatkozta a BEST-nek Anett, 2021-ben hat év után elköltözött párjától, akivel közös gyerekük is van.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Egyébként ő csak félig-meddig civil, egy informatikai oktatással foglalkozó cég egyik igazgatója, ami mellett zenei újságíróként is tevékenykedik, illetve a Petőfi Rádióban van egy rockzenei műsora" - tette hozzá Anett, aki azt is kijelentette, nem fognak bujkálni, de nem is teszik ki kapcsolatukat a kirakatba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.