Hat év után vége a szerelemnek: elköltözött párjától a TV2 műsorvezetője

Czippán Anett szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett hat év után elköltözött párjától, akivel közös gyerekük is van. Nehezen hozta meg a döntést, de elárulta, mi vezetett a szakításhoz. 

Czippán Anett válása után két évvel talált rá a szerelmére egy kollégája személyében. A műsorvezető akkor már anya volt, új párjával közös gyerekük pedig 2017 novemberében született meg. A boldogságuk sajnos nem tartott örökké. Kiderült, hogy hat év után most elválnak útjaik egymástól.

Reménykedtem, hogy élhetek még boldog anyaként, háziasszonyként, nőként egy ép, egész családban. De másodszorra sem sikerült, amit, bevallom, óriási kudarcként élek meg"

Story Magazinnak

Czippán Anett 6 év után szakított párjával Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Meg kellett ráznom magam és tudatosítanom, hogy igen, ismét nehéz lesz, de akkor is meg kell találnom a lelki békémet, egyedül. Nem egyszerű feladat két gyerek kiegyensúlyozott és boldog anyukájának lenni két apával, állandó logisztikával, sok munkával, de meg kell oldanom (...) Ez egy érzelmi hullámvasút, és nem mindig érzem magam erősnek. De inkább az egyedüllétet választottam, mint hogy benne maradjak egy olyan párkapcsolatban, aminek nem látom a jövőjét" - idézi a Blikk Czippán Anett nyilatkozatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.