Rihanna pécsi kesztyűben állt színpadra a Super Bowlon - Több variáció is készült neki

Super Bowl Rihanna Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Pécsi Kesztyű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna fergeteges bulit nyomott a Super Bowl félidejében, ráadásul nagy pocakkal. Színpadi szettje egy piros, túlméretezett overál volt, amihez magyar kesztyűt viselt.

Rihanna a 2023-as Half Time Show-ban pécsi kesztyűt viselt. Több variáció is készült számára, de a tűzpiros, puha báránybőr kesztyű lett a befutó, amit összedolgoztak a kabáttal (Maison Alaia/Pieter Mulier). Rihanna nem először viseli a cég által gyárott terméket, így a méret levétele már nem is volt kérdés. Egy ilyen volumenű produkció esetében több szettel is készülnek az amerikai stylistok, viszont ez most egy különleges eset volt. A művésznő ezzel a szettel tisztelgett a tavaly elhunyt Andre Leon Talley tervező előtt - írta közösségi oldalán a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara.

Hozzátették, Pécsi Gloves Internationalnek számos olyan együttműködése van, melyben neves sztárok és filmek szereplői viselik a kiemelkedő tudással rendelkező pécsi szakemberek munkáját. Az ilyen jellegű, USA-ból érkező megkeresések Dorothy Gasparnak köszönhetők, aki már rengeteg sztár kezére adta rá a PGI által készített termékeket. Ezen remek együttműködés eredménye volt Rihanna piros kesztyűje is. Dorothy Gaspar, azaz Gáspár Dóra magyar származású, és kesztyűgyártó családi háttérrel rendelkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.