Kiderült az igazság Kulcsár Edina és G.w.M szakításáról

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
G.w.M Kulcsár Edina pletyka szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban elindultak a találgatások, miszerint szakíthatott a várandós Kulcsár Edina és vőlegénye, G.w.M. Edina most tisztázta a helyzetet.

Az első szakításra utaló jel az volt, hogy G.w.M legújabb száma a Single állapot, majd Edina közzétett Valentin-napon egy fotót, amelynek leírásában azt írta, "minden szerelmem egy helyen", azonban a képen nem szerepelt a rapper.

Így Edina ismét úgy érezte, hogy magyarázkodnia kell a kapcsolatáról:

"Kedves mindenki! Szeretnék egy sajnálatos dolgot közölni... a hír, miszerint G.w.M és én már nem alkotunk egy párt... NEM IGAZ!" - kezdte.

Kulcsár Edina, G.w.M Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

"Sajnálom, hogy ezt kell most írnom, hiszen tudom, hogy sokan örülnének, ha a hír igaz lenne, hogy legyen továbbra is valamin csámcsogni, de nem tudok sem most, sem pedig a jövőre nézve ilyet ígérni. Megtaláltuk egymás oldalán a boldogságot és pont" - folytatta, majd arról is írt, hogy G.w.M dalai nem feltétlenül tükrözik a magánéletének az aktuális állapotát.

A teljes szöveg Edina Instagram-oldalán látható, ide kattintva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.