Aggódnak a rajongók: bajban lehet Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata?

Forrás: TV2 Sajtószoba -
G.w.M Kulcsár Edina Varga Márk kommentek kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemfüles kommentelők és követők néha egészen meredek elképzelésekkel állnak elő, a következtetéseiket pedig a közös fotókból, vagy éppen azok hiányából vonják le.

Egyes internetezők szerint válságba juthatott Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata, mindezt pedig arra alapozzák, hogy a fiatal jegyespár Valentin-napján nem posztolt közös képet, sőt Edina most semmilyen, a szerelmétől kapott ajéndékról nem osztott meg bejegyzést– vette észre a Ripost.

Az egykori szépségkirálynő korábban minden örömhírről és meglepetésről beszámolt, ezért is furcsállják sokan, hogy se híre, se hamva virágoknak vagy bonbonoknak.

Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk Forrás: TV2 Sajtószoba

A kommentelők szerint az is érdekes, hogy Edina a szerelmesek ünnepén gyerekeivel közös fotót tett közzé, azzal a felirattal, hogy "az összes szerelme egy helyen" van, ám a képen nem szerepelt vőlegénye, G.w.M. Edina oldalára ráadásul január közepén került fel az utolsó olyan tartalom, melyen együtt látható kedvesével, Márkkal, aki után már az adóhatóság is nyomoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.