"Kocsi után kötném és végighúznám az utcán" - Schobert Norbi kiakadt a pedofil pedagógiai asszisztensre

pedofil Schobert Norbert pedagógiai asszisztens pedofília botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási port kavart annak a pedagógiai asszisztensnek a története, aki egy 15 éves fiúval folytatott viszonyt. Több híresség is felszólalt a gyermekek védelmében, ezúttal Schobert Norbi fejtette ki a véleményét.

Kirúgták a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolából azt a 39 éves pedagógiai asszisztenst, aki a TikTokra feltöltött videóban úgy fogalmazott, hogy rendben van, ha egy 15 éves fiú a szeretője. Azóta kiderült, hogy a férfi több kiskorúval is obszcén módon beszélt és képeket kért, ezért a szülők feljelentették.

Bár a pedagógiai asszisztens saját elmondása szerint nem pedofil, hanem efebofil, az ügy óriási felháborodást keltett az emberekben. A fitneszguru úgy véli, minél hamarabb szigorítani kellene az erre vonatkozó törvényen, mert 20 éves koráig minden fiatal befolyásolható.

Teljesen mindegy, hogy tizenöt éves fiú vagy lány a tanár szeretője. Sebestyén Balázshoz csatlakozom, ha ő vasvillát állítana a hátába, akkor én kocsi után kötném és végighúznám az utcán a csávót

- mondta Norbi a Borsnak.

Forrás: TV2

"Ha az én tizenhét éves fiamat egy 40 éves tanár zaklatná, nem állnék jót magamért. Azért tartom ezt annyira felháborítónak, mert mi, szülők rábízzuk a pedagógusok felügyeletére a gyerekeinket!"

– zárta gondolatait az üzletember.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06 (80) 225-225-ös számon.

Személyesen az önhöz legközelebbi áldozatsegítő központban kérhet segítséget, az áldozatsegítő központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.