Sebestyén Balázs szerint meg kell védenünk a gyerekeinket

Forrás: instagram.com/sebestyenbalazs_official -
pedagógiai asszisztens pedofília Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 39 éves B. Zsolt, a budapesti Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola pedagógiai asszisztense videóbejegyzésben dicsekedett el vele, hogy egy 15 éves fiú a szeretője. Az eset nagy port kavart, Sebestyén Balázsék is ezzel foglalkoztak ma reggel.  

"Eddig semmi bajotok nem volt a homoszexualitással, viszont ez a tény, hogy 15 éves szeretőm van, sokaknál kiverte a biztosítékot" - mondja B. Zsolt a videóban, majd hozzátette, hogy "tudományosan felhomályosít mindenkit", hogy ez nem pedofília, hanem efebofília, hiszen a fiú már betöltötte a 14. életévét. Arra hivatkozott, hogy Magyarországon a beleegyezési korhatár hazánkban tizennégy év, ezért ő nem követ el bűncselekményt azzal, hogy egy 15 éves gyermekkel tart fenn szexuális kapcsolatot.

Sebestyén Balázs szerint meg kell védenünk a gyerekeinket Forrás: instagram.com/sebestyenbalazs_official

Balázsék egyetértettek abban, hogy B. Zsolt esetében nem a nemi identitás, hanem az életkor a legfontosabb. A rádiósok szerint egy 15 éves gyermek még nem érzi egy ilyen döntés súlyát, ezért jobb lenne, ha a korhatárt az ilyen esetekben megemelnék 16 évre. Balázs úgy gondolja: meg kell találni a módját annak, hogy megvédjük a gyermekeinket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.