WC-be szorult Dolly - egy egész brigád kellett a kiszabadításához

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Dolly toitoi Dolly Roll vécé koncert wc kiszabadítás beszorult
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akarták, hogy a közös mobilvécében végezze el a kisdolgát Dolly, ezért elküldték egy tisztességes vécébe az énekesnőt, aki a neki adott kulccsal magára is zárta az ajtót, ám kifelé ugyanaz a kulcs már nem működött. 

Ablak nem volt a helyiségen, így kimászni sem tudott volna Dolly, bár megtette volna, ha van rá lehetősége. Vittek másik kulcscsomót, de azzal sem nyílt ki, s mivel befelé nyíló ajtóról van szó, kifeszíteni sem tudták. Így az énekesnő huzmosabb időre ragadt bent a mellékhelyiségben, miközben rajongói várták, hogy színpadra lépjen végre.

Dolly Forrás: MTI/Zih Zsolt

Dolly, aki a humoráról ismert, nem ijedt meg, amikor végre sikerült kijutnia, némi ajtófélfavésés után, csak nevetett az egészen.

"Amikor kijutottam, a röhögéstől nem tudtam beszélni, megnyugodtak, hogy nem vagyok megijedve, mert addig úgy voltak, hogy „Szegény Dollyka beragadt a vécébe", erre kijövök röhögve. Egy ember a kezét tördelve ott állt előttem: ő volt a tulaj, és azt mondta: „Kedves művésznő, a nagy ijedtségre hozhatok valami erőset?" Mondtam, hogy nem kérek. „Akkor legalább egy közös fotót". Mondom, hol, a romos vécé előtt?" – mesélte nevetve az énekesnő a Blikk Címlapsztori Extra című műsorának felvételén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.