Két ruhaméretet fogyott a magyar énekesnő: elárulta a titkát, minek köszönheti a változást

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Dolly fogyás életmódváltás mélyaltatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén májusban ünnepelte 74. születésnapját Dolly, aki ma is ugyanolyan energiával tolja végig a koncertjeit, mint egykoron. Ez pedig nem ment volna az életmódváltás nélkül, melyhez az utat saját maga taposta ki.

Dolly egy betegség miatt szedett fel pár kilót, amelyet szeretett is volna hamar leadni, ám az orvosa közölte vele, hogy ne számítson hirtelen nagy fogyásra.

– mesélte a Kiskegyednek az énekesnő, aki azt is elárulta, elég makacs, ezért nem kérte szakértő segítségét, és megpróbálta saját maga megoldani a problémát. Több diétát is tanulmányozott, összeírta a közös pontokat és ezek mentén készítette el saját étrendjét, melynek legfőbb alapja a nagy folyadékbevitel és az egyszerű szénhidrátok kiiktatása.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Kedvenc ételeimről, a rakott krumpliról, krumplis tésztáról, és az imádott sütőtökről is le kellett mondanom. Az áremelkedés miatt mindenen, amin csak tudok, még jobban spórolok. Eddig sem szórtam a pénzt, ezután sem fogom. Szerencsére a fogyimhoz kevéske is elég, csapvizet iszom, persze szűrve, jól megnézem, mit és mennyiért veszek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.