Korda György őszinte vallomása: "Van valami, ami a mai napig bánt..."

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Korda György Balázs Klári vallomás magánélet karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György január 4-én töltötte be a 84. életévét, és bár láthatóan nem fog rajta az idő és megőrizte energiáját és jókedvét, mégis van egy olyan dolog, amit nagyon megbánt az életében. Erről vallott most őszintén. 

Korda György és Balázs Klári irigylésre méltó, sikeres karriert tudhat a magáénak, emellett pedig a magánéletük is sokak számára példaértékű lehet. A sok pozitív dolog mellett azonban mindkettejük számára van olyan, amit nagyon megbántak az elmúlt években. Korda Gyuri bácsi édesanyja miatt bánkódik közel harminc éve.

Korda György őszinte vallomása: "Van valami, ami a mai napig bánt..." Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Édesanyám sokáig a József körúton lakott egy udvari, egyszobás lakásban; amikor megnyitottuk a szállodánkat, mondtam neki, hogy költözzön hozzánk, ott mindenki lesi majd a gondolatait. Addig győzködtem, míg végül belement, és elhagyta a megszokott otthonát; ez viszont boldogtalanná tette. Kerestem a kedvét, de nem volt ott a kis presszó, a közért, a barátnők: hiányzott neki a korábbi élete. Hatalmas tanulság ez számomra, hogy egy idős fát nem lehet átültetni. Ez a történet harminc év távlatából is elszomorít, és másként csinálnám, ha újrakezdhetném az életemet" - vallotta be őszintén a hot! magazinnak az énekes.

Korda György és Balázs Klári szerelmének kezdetéről, az első csókról a szerdán megjelenő hot! magazinban olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.