Ő Balázs Andi párja, aki mindenben támasza a színésznőnek - Fotó

párkapcsolat Balázs Andi támasz kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andi idilli kapcsolatban él kedvesével, Gáborral, ám az ő életükben is voltak hullámvölgyek, mélypontok, melyekből sikerült kimászni.

A színésznő nemrég egy interjúban őszintén elmondta, hogy egyszer majdnem véget ért a mára több mint húsz éve tartó kapcsolata a kedvesével. A harmincadik születésnapjához körül úgy döntött, különköltözik a szeretett férfitól, ám Gábor nem hagyta magát. Felkereste Andit, és randizni kezdtek, mintha épp akkor ismerték volna meg egymást. Végül ez mentette meg a szerelmüket.

Gábor pedig mindenben támasza Balázs Andinak. Remekül kiegészítik egymást: a férfi az, aki a földön tartja Andit, és bármikor ott terem mellette, ha segítségre van szüksége. Mint mondja, ha megrogyna, Gábor odaugrik hozzá és megtámasztja. Hosszú kapcsolatuk titka a rendszeres és őszinte kommunikáció – írja a femcafé.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.