Esküvő a láthatáron: már az idén megházasodhat a népszerű magyar színésznő

Balázs Andrea házasság szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andi és párja, Gábor tavasszal Párizsban ünneplik huszadik évfordulójukat.

Korábban azt mondták egymásnak, ha kitartanak húsz éven át, akkor összeházasodnak. Bár tervezni még nem kezdtek el, de nem zárkóznak el attól, hogy még idén megtartsák az esküvőt.

"Tavasszal lesz 20 éve, hogy egy párt alkotunk az én pasimmal. Ha a járvány is úgy engedi, szeretnénk néhány napra elutazni a kedvenc helyünkre, Párizsba, hogy ott ünnepeljük meg az évfordulónkat. Korábban azt mondtuk, ha elérjük ezt a számot, összeházasodunk, szóval még az is lehet, hogy az idén feleség leszek. A helyzet miatt egyelőre nem tervezünk előre, de ha mégis sor kerülne az esküvőre, arról úgyis tájékoztatni fogunk mindenkit" – árulta el a Blikknek Balázs Andi.

Forrás: TV2


A színésznőnek rengeteg munkája van az idén, január 31-én indult el egy televíziós sorozat a Hotel Margaret, melyben egy kotnyeles pincérnőt alakít. Emellett játszik a Karinthy Színházban, ahol a múlt hónapban mutatták be a Fat Pig című darabot. Az előadás a külsőségekre építő társadalmunk és kapcsolataink szatírája. Ezt a témát Andi nagyon fontosnak tartja, szerinte erről a jelenségről nem lehet eleget beszélni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.