Balázs Andi drasztikus lépése: elköltözött a párjától és ezzel mentette meg a kapcsolatát

Balázs Andrea párkapcsolat mélypont Balázs Andi különköltözés költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színésznő ma idilli párkapcsolatban él, ám Gáborral közös életük sem volt mentes a mélypontoktól. Több mint húsz éve vannak együtt, pedig egyszer majdnem véget ért a kapcsolatuk.

A sorozatokból, reklámfilmekből és színpadról is ismert színésznő épp betöltötte a harmincat, amikor sok kérdés megfogalmazódott benne. Ekkor már hét éve élt együtt párjával, Gáborral, és végül arra az elhatározásra jutott, hogy akkor teszi a legjobbat magával, ha elköltözik a férfitól.

"Nem volt benne semmilyen nagy dráma, csak éreztem, hogy csak úgy ülünk egymás mellett, olyan semmi nem történik időszak volt. Fogtam magam, nem veszekedve, nem kiabálva, nem csúnyán, hanem az volt, hogy csak elmegyek. Sírtunk egy kicsit, és mondta, hogy jó, rendben van" – idézi a Blikk Balázs Andit, aki A Nemek Igenje című műsorban beszélt múltbéli döntéséről.

A színésznő minden holmiját magával vitte, és mindössze egy kerülettel költözött messzebb Gábortól. A férfi három hónapig bírta egyedül, ekkor megtette az első lépést és egy szerelmes üzenetet küldött Andinak, aki ezután ismét randizni kezdett a párjával.

– meséli Balázs Andi, aki fél éven át ismerkedett újra párjával, majd utána egy vicces telefonhívás hatására fogta a ruháit és a kutyáját és visszaköltözött Gáborhoz, akivel azóta is boldog párkapcsolatban élnek. A színésznőnek az a meggyőződése, hogy mindez kellett ahhoz, hogy megmentsék a kapcsolatot és hogy már 21 éve együtt éljenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.