Szalai Ádám a vörös szőnyegen karolta át kedvese, Krista derekát - Fotó

közös fotó John Wick Krista Tcherneva vörös szőnyeg Szalai Ádám filmpremier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori magyar válogatott focista és párja a John Wick című akciófilm legújabb részének bemutatóján járt, a bevonuláskor pedig a fotósok lencsevégre kapták a nemcsak itthon, de Németországban is ismert sportolót.

Szalai Ádám és kedvese, a bolgár származású német modell és színésznő, Krista Tcherneva ritkán mutatnak magukról közös képet, vagy meghitt, családi fotót. A privát szférájukat igyekeznek megtartani valóban intim, bensőséges közegnek. A fotósok elől azonban ők sem menekülhettek a John Wick 4. németországi premierjén, ahol ott volt a főszereplőt alakító Keanu Reeves is.

A közös képet Krista posztolta saját Instagram-oldalán és a fotók alapján elmondható, hogy a fiatal édesanya visszanyerte alakját a szülés óta. Ádámnak és kedvesének ugyanis tavaly augusztusban megszületett első közös gyermeke, aki az Efimia Anna nevet kapta – vette észre a posztot a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.