Gyönyörű színésznő Szalai Ádám kedvese: így néz ki a sztárfocista párja

fotó Krista Tcherneva babavárás Szalai Ádám sztárfocista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokkal ezelőtt gólöröm közben jelentette be a magyar sztárfocista, Szalai Ádám, hogy párja várandós. Színésznőként is dolgozó kedvese pedig nemrég egy tévéműsorban mutatta meg bájait.

A többszörösen válogatott magyar sztárfocista Krista Tchernevával kezdett randizni tavaly, a kapcsolatuk azonban gyorsan komolyra fordult. A bolgár származású német modell ugyanis Ádám első gyermekét hordja a szíve alatt.

Krista rendkívül aktív az Instagramon, sorban tölti fel magáról a szebbnél szebb fotókat, nemrég viszont egy bolgár tévéműsorban is megmutatta, mivel vette le a lábáról Szalai Ádámot. A csinos és fiatal színésznő mindössze 23 éves és a hazai nézők számára sem ismeretlen. Ő volt az egyik szereplője a Netflix fiatalokról szóló német sorozatának, a Kitz titkainak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.