Komoly betegségéről mesélt a magyar színésznő, 13-szor műtötték

Forrás: TV2 (Jóban Rosszban) -
betegség daganatos betegségek műtét gyerekkor füldaganat kórház Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pikali Gerda egyike hazánk legismertebb színészeinek, és nemcsak azért, mert hosszú ideje láthatjuk már a színpadon, vagy mert oszlopos tagja volt a Jóban Rosszban című napi sorozatnak, hanem azért is, mert ő a magyar hangja számos hollywoodi sztárnak.

Pikali Gerda a visszatérő magyar hangja Mila Kunisnak, Halle Berrynek, de szinkronizálta már Rosario Dawsont, Olga Kurylenkót és Zoe Saldanát az Avatar első és második részében. A munkássága mellett a magánéletéről is cikkezik a sajtó, ugyanis egy évtizede alkot egy párt Rékasi Károllyal, sőt nemrég össze is kötötték az életüket.

Azt viszont talán csak kevesen tudják, hogy a színésznő a gyerekkora felét kórházban töltötte.

Pikali Gerda Forrás: TV2 (Jóban Rosszban)

"Hál' istennek régen vége, huszonkét évesen volt az utolsó operációm, és azóta minden a legnagyobb rendben. Egy füldaganatról van szó, ami tizenkét éves koromban jelent meg először, és bármennyire próbálták is eltávolítani, folyton kiújult. Így a gyerekkorom felét kórházban töltöttem, és nem voltak túl fényesek a kilátásaim" – mesélte Pikali Gerda a Nők Lapja interjújában.

A színésznő megtanult együtt élni mindezzel, mint mondja, az élete része lett a betegség, nem tudott mást tenni, mint elfogadni a sorsát. Igyekezett megnevettetni a körülette lévőket, ugyanis rájött arra, hogy a nevetés terápiás hatással bír. Ezt mutatja, hogy aki anno az ő kórházi szobájába került, az hamarabb gyógyult a többieknél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.