Először mesélt új barátnőjéről Csuti: "Imponáló volt, hogy küzdenem kell ezért a kapcsolatért"

új barátnő utazás Szabó András Csuti ismerkedés nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuti és új barátnője, Bianka pár hónap ismeretség után vágott bele egy karibi nyaralásra. Az utazás kiváló alkalom volt arra, hogy jobban megismerjék egymást. Kulcsár Edina exférje a hot! magazinnak elárulta, hogyan hódította meg a csinos fitneszedzőt.

"Az utazás jó alkalom arra, hogy jobban megismerjük egymást, hiszen a hétköznapokon túl újabb élethelyzetekben találhatjuk magunkat. Lazán, egymás kezét fogva és mosolyogva vesszük az akadályokat. (...) Sokáig ismerkedtünk. Hihetetlenül tetszett Bianka, az eddig megszokott kommunikáció eszközeivel udvaroltam neki, de hamar szembesültem azzal, hogy ő máshogy működik. Előfordult, hogy üzentem neki reggel, és egy napig nem válaszolt. Imponáló volt, hogy küzdenem kellett ezért a kapcsolatért. Tetszett benne az is, hogy nem dob el mindent azonnal, ha keresem. Elfoglalt ő is, fitneszedző, a diplomája megszerzése után pedig vezetést és szervezést tanul mesterfokon. Szeretem, ha egy nő okos, számomra fontosak az ő céljai is. A lehető legjobb tudásom szerint támogatom, szoktunk együtt tanulni. Figyelünk a másikra, és segítjük egymást minden téren. Csak néhány hónapja vagyunk együtt, de mindent simán megoldunk, mert sokat beszélgetünk. Dominikán a hotelnek egy csendes részén vagyunk, ahol a programok mellett áldozhatunk a romantikának is" - mesélte Csuti a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.