Paris Hilton életrajzi könyvében vallott arról, hogy általános iskolai tanára zaklatta őt

Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix -
Paris Hilton pedofil életrajzi könyv önéletrajzi könyv pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Hilton a most megjelent életrajzi könyvében vallott arról, hogy nyolcadik osztályos korában egy tanára hosszú időn át ostromolta őt, és mindent megtett, hogy felszedje.

Kedden jelent meg Paris memoárja, amelyben sokkoló őszinteséggel vallott többek között arról, hogy tizenéves korában egy jóképű tanára hosszú időn keresztül próbálta őt felszedni. Az örökösnő a könyvében Mr. Abercombie-nak becézi a tanárt, aki elmondása szerint teljesen belezúgott az akkor nyolcadikos lányba,.

– írja könyvében Paris, aki arra is kitért, hogy egyszer Mr. Abercrombie titokban meglátogatta őt, amíg a szülei nem voltak otthon, megcsókolta, és a szülei végül a tanár autójában kapták őket rajta.

Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix

Paris korábban már beszélt arról, hogy szexuálisan zaklatták az iskolában, és bár legbelül tudta, hogy a pedofília áldozata lett, évtizedekig nem volt képes kimondani ezt, és áldozatként tekinteni magára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.