15 évesen megerőszakolták Paris Hiltont, így veszítette el szüzességét

Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa -
szexuális erőszak szüzesség nemi erőszak Paris Hilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első szexuális élménye örökre nyomott hagyott az énekléssel, színészettel is foglalkozó örökösnőn.

Paris Hilton mára sikeresen maga mögött hagyta a múltját, kicsapongó és botrányoktól nem mentes életét, ám a gyerekkora még annál is rosszabb lehetett, mint eddig gondoltuk. A gazdagság és a vagyon sem védte őt meg attól, hogy mások kihasználják, és első szexuális élménye évekre traumatizálta a Hilton-szállodalánc tulajdonosának lányát.

Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

Amikor Paris Hilton még csak 15 éves volt, anyai nagymamájánál lakott Palm Springsben és a hétvégéit szinte kivétel nélkül a Los Angeles-i bevásárlóközpontokban töltötte barátnőivel. Itt találkozott egy idősebb sráccal, aki elhívta az örökösnőt és ismerőseit egy házibuliba. A lányokat itallal kínálták, de Hilton nem kért, ám az idősebb srác erősködött, mire Paris belekortolyt a férfi poharába.

Ezután kezdett szédülni, majd képszakadás és amikor felébredt, tudta és érezte, hogy történt valami. Emlékezett arra, hogy a férfi felette volt, hogy eltakarta a száját és azt ismételgette, hogy "csak álmodsz, álmodsz" – írja a PageSix a Glamour interjúja alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.