"Az ujjaival nyúlkált bennünk..." - Paris Hiltont szexuálisan zaklatták az iskolában

Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix -
iskola Paris Hilton szexuális zaklatás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Hilton megdöbbentő vallomással állt elő. A szőke híresség azt állítja, gyerekkorában egy iskola munkatársai szexuálisan zaklatták őt és több diáklányt is.

Paris Hilton azt állítja, minden egy ártatlannak tűnő méhnyakrákvizsgálattal kezdődött.

"Hajnali 3 vagy 4 körül volt, mikor bevittek az iskola dolgozói engem és más lányokat egy orvosi szobába, majd vizsgálatokat végeztek rajtunk. Szerintem a helyiségben nem valódi orvos volt, aki az ujjaival nyúlkált bennünk. Ez nagyon ijesztő volt, éveken át titkoltam"

mesélte Paris, aki csak felnőttként döbbent rá arra, hogy szexuális zaklatás áldozata lett.

Az érintett intézmény képviselői eddig nem reagáltak a vádakra. Azért állt elő most az igazsággal, mert fontosnak tartja, hogy véget vessen a visszaéléseknek, ugyanis akkoriban szörnyű pillanatokat élt át, folyamatosan sírt, és szégyellte azt, ami vele történt -írja a Blikk a Page Six cikke alapján.

Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix

Paris 16 éves volt, amikor a szülei a a Provo Canyon iskolába küldték, mivel tinédzserként gondok voltak a viselkedésével. A szőkeség osztálytársai megerősítették, hogy zaklatták Parist, aki minden nap pánikrohamot kapott. Bár 18 évesen elhagyhatta az oktatási intézményt, hosszú évekig nem beszélt arról, mi történt vele ott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.