"Botrányos válásra senki ne számítson" - Megszólalt Peller Anna és Lukács Miki egyik barátja

Facebook -
házasság válás Peller Anna Lukács Miki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Anna és Lukács Miki szomorú hírt jelentettek be a napokban, közölték, hogy elválnak egymástól. Ennek ellenére azonban együtt élnek, együtt dolgoznak és nyaralni is együtt fognak. Egy közeli ismerős is megszólalt a válás kapcsán: itt botrányra nem kell számítani. 

Peller Anna és Lukács Miki nagy döbbenetet okoztak, amikor bejelentették, hogy elválnak. Elmondták, már csak testvéri érzelmek fűzik őket össze, ezért is hozták meg ezt a döntést: majd megszólaltak a barátok és a kollégák, akik szintén mit sem sejtettek arról, hogy problémáik lennének. A szomorú hír ellenére a napokban együtt jelentek meg az Átriumban, a Segítség! Iskola! avagy túlélőkalauz szülőknek című darab olvasópróbáján.

Peller Anna, Lukács Miki Facebook

A darabban Likács Miki játszik, Anna pedig a sajtóeseményt moderálta. Aki nem tudta, hogy milyen döntést hozott a pár, nem láthatta ezt rajtuk, ugyanis mosolyogva, egymást meg-megérintve zajlott az esemény.

"Botrányos válásra senki ne számítson, Anna és Miki között példaértékű szeretet uralkodik. Nemcsak a közös kislányuk, a kilencéves Annabella miatt, hanem azért, mert intelligens emberekként kezelik ezt a sokak számára nehéz helyzetet. Ugyanúgy dolgoznak együtt most, ahogy a jövőben is tervezik: közös rádióműsorok mellett egyéb projektekben is számíthatnak egymásra"

– mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.