Az év első napjaiban a Life.hu is beszámolt arról, hogy új hódolója van Kiszel Tündének, sőt egyes lapinformációk szerint mindezt a médiaszemélyiség is megerősítette. A napokban azonban egy másik fiatal férfi mellett, annak autójában fotózták az egykori műsorvezetőt.

A fotó számos pletykát gerjesztett, többek között azt, hogy a képen látható illető lenne Kiszel Tünde legújabb szerelme. A naptárdíva azonban cáfolja a felröppent híreket, sőt kijelentette, hogy még csak nem is ismeri a férfit, aki mellé beült az autóba.

"Nem a párom a fiatalember, még csak nem is ismerem. Hozzám is eljutott a hír, hogy összeboronáltak minket, de ezt határozottan cáfolom. A fiatalember egy rajongóm a sok közül, és akkor kérte, hogy készítsünk egy közös fotót, amikor egy szépségversenyen vettem részt zsűritagként" – tisztázta a körülményeket Kiszel Tünde a Blikk megkeresésére.

Kiszel TündeForrás: Instagram/kiszeltunde

A naptárdíva emellett reagált a magánéletével kapcsolatos pletykákra is, és cáfolta, hogy párkapcsolatban élne.

"Jelenleg nincs párom, de nem unatkozom és nem vagyok magányos sem, hiszen rengeteg barátom van, és a lányommal is nagyon sok időt töltünk együtt: megyünk színházba, operába, rendezvényekre, nagyon szeretjük egymást" – zárta a mondandóját Tünde.