A Fekete Vonat rappere L.L. Juniorról: "Vastag bőr van a pofáján"

Fekete Vonat Beat L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori együttes tagjai továbbra is pénzügyi viták miatt küzdenek egymással, miután 2023 januárjában 25 éves jubileumi nagykoncertjük nem hozott annyi bevételt, mint amennyit eredetileg reméltek. 

Junior nemrég Dominikára utazott dolgozni, míg Fatima továbbra is hallgat a történtekről. Beat viszont anyagi nehézségekről számolt be a sajtónak, kiemelve, hogy egy munkásszállón élt, ahonnan azóta el kellett költöznie, és most barátai segítségével próbálja átvészelni a mindennapokat. Beat családi élete is megromlott a helyzet miatt.

Az elmúlt hónapok nehézségei után a rapper, polgári nevén Fehér Tibor egy facebookos élő videóban elárulta, hogy bár rendelkezik egy 800 ezer forintról szóló Artisjus-papírral, nem tud hozzáférni az összeghez. Ezért nemcsak a vele szemben álló feleségét, hanem L.L. Juniort is felelőssé tette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.