A problémák elől menekülhetett Dominikára L.L. Junior?

Forrás: Instagram/L.L. Junior -
válás Dominikai Köztársaság koncert Körtvélyessy Kinga Dárdai Blanka L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mondhatni évek óta tart már L.L. Junior kálváriája. A rapper élete igazi hullámvasút, melyben eddig sokkal több volt a mélypont, mint a magaslat, és az Origo szerint ennek köszönhető, hogy egy időre mindentől távol, a Karib-térségben próbálta rendbe szedni magát.

L.L. Junior az elmúlt években tragikus körülmények között elveszítette egyik gyermekét, megromlott a házassága Körtvélyessy Kingával, harcolnia kell a vagyonért és kislánya láthatásáért. Az idén év elején adott visszatérő nagykoncert nem úgy sült el, ahogy tervezték és a Fekete Vonat immáron véglegesen feloszlott. Elmérgesedett a viszony közte és egykori zenésztársai között és új kapcsolatáról is azt pletykálták, hogy véget ért.

L.L. Junior és Dárdai Blanka Forrás: Instagram/L.L. Junior

Ez utóbbi tényleg csak pletyka volt, ugyanis L.L. Junior kedvese miatt tért haza Dominikáról, mivel Dárdai Blankát a legjobb énekesnő kategóriában jelölték az egyik díjátadón. A hazatérésre viszont titokban került sor, sőt sokakat meg is lepett Junior döntése, ugyanis egyesek szerint az is benne volt a pakliban, hogy sosem jön már újra Magyarországra – írja az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.