Kitálalt Harry herceg korábbi barátnője: "Meghan csak maguknak árt"

Harry herceg exe Catherine Ommanney Meghan Markle brit királyi család viszály
Harry korábbi barátnője, Catherine Ommanney azt mondja, Meghan nem való a herceg mellé. Teljesen más a személyiségük, és egyértelműen a színésznő miatt romlott meg a viszonyuk a királyi családdal.

Catherine úgy látja, Harry már nem az az ember, akit ő megismert. Nem boldog, Meghan manipulálja és irányítja. Az exbarátnő szerint Harry sokkal boldogabb lenne egy Katalin hercegnéhez hasonló nővel.

"A királyi család ellen folytatott háborúval Meghan csak maguknak árt. Akkora lövészárkot ásott, amit már be sem lehet temetni" - mondta Catherine a Marca magazinnak.

Catherine Ommanney és Harry herceg 2006-ban egy hónapi randevúztak. A nő egyébként idén lesz 50 éves, Meghanhoz hasonlóan idősebb, mint Harry. A Harryvel való románca után is jó kapcsolatot ápol a királyi családdal, és nagyon sajnálja, hogy így alakultak a dolgok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.