Egy testbeszéd-szakértő állítása szerint Harry Herceg és Meghan Markle házassága nem állhat stabil lábakon. Ez abból is érződik, ahogy a herceg viselkedik akkor, amikor feleségével mutatkozik a nyilvánosság előtt. Ha egyedül van, úgy viselkedik, mintha kicserélték volna. 

 Harry herceg a héten Londonba tett látogatást, utazásának oka pedig az volt, hogy jelen legyen Elton John bírósági meghallgatásán.  A herceg nagyon fontosnak tartotta, hogy támogassa jelenlétével az ügyet, mert korábban ő maga is pereskedett hírügynökségekkel. A zeneszerző – több más hírességgel egyetemben – egy ismert hírügynökség ellen emelt vádat személyi jogok megsértése miatt.

Több felvétel is készült arról, ahogyan a herceg megérkezik a bíróságra, magabiztos, nyugodt és mosolygós volt. Testbeszéd-szakértő szerint ilyen felszabadult nem szokott lenni, amikor feleségével együtt jelenik meg a nyilvánosság előtt. Olyankor a testtartása nem egyenes, végig a padlót bámulja. Jelen esetben ez éppen ellenkezőleg történt, kihúzott háttal sétált, körülnézett maga körül és mosolyogva köszöntötte az újságírókat - írja a Femina.

A TikTokon olyan felvételek  is vannak, amelyek azt mutatják, Harry mennyire feszeng, mikor Meghan vele van.