Harry herceg részegen ordibált, amiért nem kaphat több italt - a francia tulaj kitiltotta a kocsmájából

Forrás: NORTHFOTO/Justin Goff/KGC Photo Agency LLP/Kgc-03 -
Windsor-ház kocsma kitiltás királyi család Meghan Markle ordibálás részeg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Harry herceg sorra rúgja az öngólokat. A Tartalék című könyvében olyan, önmagára nézve (is) terhelő állításokat tesz, melyeknek köszönhetően akár komolyabb bajba is kerülhet ő és a családja. Ráadásul a vallomáskötet hatására egyre-másra derülnek ki újabb kínos incidensek a "kis herceg" életéből. 

Könyvében bevallotta, hogy tizenévesen komoly drogproblémákkal küzdött, emiatt felmerült, hogy akár ki is tilthatják az Egyesül Államokból. De nem ez az egyetlen kellemetlen történet III. Károly kisebbik fiának életéből.

Harry herceg Forrás: NORTHFOTO/Justin Goff/KGC Photo Agency LLP/Kgc-03

Legutóbb Robert Jobson: Királyunk című könyvében jelent meg egy sztori róla: az apja korábbi otthonához közeli kocsma francia tulajdonosa mesélt el egy történetet arról, hogy amikor Károly és Vilmos távol volt, Harry és a haverjai betértek egy italra... Amiből aztán több lett a kelleténél, ezért a tulaj nem adott több italt a kis királyfinak, aki emiatti dühében, olykor cinkosan kivigyorogva a haverokra, mocskos szavakkal illette őt. Ez a kocsmárost nagyon kellemetlenül érintette, megalázottnak érezte magát, egy időre ki is ment az üzletből, hogy lenyugodjon.

"Úgy tűnt, hogy élvezi, hogy a figyelem középpontjába került. Biztos vagyok benne, hogy nagyon viccesnek tartotta a helyzetet, engem azonban bosszantott, hogy mindenki rajtam nevetett, és éreztem, hogy meg akar alázni. Arrébb kellett mennem, hogy ne vágjak a fejéhez semmi csúnyaságot" - mesélte el.

Az eset után a tulajdonos ki is tiltotta Harryt a kocsmájából - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.