Rubint Réka fontos döntést hozott: az egészsége volt a tét

Forrás: Rubint Réka/Instagram -
Rubint Réka fitnesz kimerülés egészség Schobert Norbert döntés alakreform
Rubint Réka úgy döntött, visszavesz a tempóból. Az edző az egészsége érdekében döntött úgy, hogy nem hajszolja magát a végkimerülésig. 

Réka a hétfő reggeli Mokkában beszélt élete nagy döntéséről. A fitneszlady elmondta, hogy eddig is minden év elején megfogadta, hogy majd kevesebbet dolgozik, ám a tavaszi és nyári szezon miatt sosem tartotta be a fogadalmát.

Rubint Réka Forrás: Rubint Réka/Instagram

Ám most úgy döntött, be is tartja, amit magának ígért, és 2023-ban csökkenti a hétvégi fellépéseinek számát, hogy testileg és lelkileg is legyen ideje regenerálódni.

Ennek oka, hogy 2022-ben egy hétvégi turnéja után, amikor egy hétvége alatt több, egymástól távoli helyszínen 3 nap alatt 7 edzést tartott meg, a szervezete egyértelmű jelzéseket küldött: vasárnap estére úgy kimerült, hogy hazaérkezésekor csak nagyon nehezen tudott kiszállni az autójából.

Réka idén lesz 45 éves, és elmondása szerint már nem érdekli annyira az alakja, mint korábban, és bár az edzések csökkentése eleinte lelkiismeretfurdalást okozott neki, de mostanra már élvezi az "üresjáratokat", mert a felszabadult időt magára tudja fordítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.