Horváth Gréta az Ázsia Expresszről: "Az, hogy játszottam a hülyét, még nem jelenti azt, hogy az is vagyok! Sőt!"

Horváth Gréta Ázsia Expressz civilizáció kérdezz-felelek Meggyes Dávid intelligencia
Van olyan műsor, amit nem vállalna el Horváth Gréta, az Ázsia Expressz 2. évadának nyertese, akitől követői kérdezhettek, ő pedig készséggel válaszolt a legkellemetlenebb kérdésekre is. 

A műsorban még akkori párjával, Meggyes Dáviddal szerepelt a celeb, aki a kérdésre, megbánta-e, hogy elvállalta a részvételt, így felelt:

„Engedjétek meg nekem azt, hogy most őszintén leírjam nektek: Képzeljétek el, tudok számolni! Soha nem kérnék a páromtól olyat, hogy ásson el „bármimet". Bár hagytam volna ott, és akkor nem lovagolnak ezen. De tudjátok, én még ott is képes voltam magam után „eltakarítani", másoknak a kutyájuk után sem sikerül a civilizáció közepén" - mondta el Gréta, arra utalva, hogy a műsor civilizációtól távoli pontjain nem mindig sikerült úgy intézni a reggeli rutinját, ahogy azt otthon megszokta.

Azt is elmondta, hogy amit ott mutatott magából, az nem feltétlenül a valóság:

„Azt, hogy játszottam a hülyét, még nem jelenti azt, hogy az is vagyok! Sőt!"

Gréta azt is elárulta követőinek, hogy van olyan műsor, amit régebben simán elvállalt volna, ám ma már nem tenné, sőt, az utóbbi időben számos felkérést utasított vissza - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.