Stana Alexandra szerelme, Meggyes Dávid ölelkezés közben is a telefonját nyomkodja

ölelkezés videó ölelés Meggyes Dávid Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve, hogy Meggyes Dávid és Horváth Gréta szakítottak, és szintén tavaly ért véget Stana Alexandra és Köcse György házassága is. Mindannyian továbbléptek, sőt, közülük ketten egymás mellett találtak rá újra a boldogságra.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid közt dúl a szerelem, és már egy éve alkotnak egy párt. Az évfordulóról nemrég a táncosnő is megemlékezett és pontokba szedte a közösen megélt időszakot. A bejegyzést azzal zárta, hogy Dáviddal egymás ellenpólusai, ezért is működnek ennyire jól ők ketten. A szerelmespár nemrég egy intim, összebújós videóval jelentkezett.

A videón az látható, amint Dávid az ágyon fekszik, Alexandra pedig odabújik hozzá és megöleli szerelmét, aki pár másodperc múlva újra kézbe veszi a mobilját és nyomkodni kezdi, mire mindketten elnevetik magukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.