Horváth Gréta elárulta: ezért törölte le kisfia fotóit a közösségi oldalairól

Forrás: Horváth Gréta/Facebook -
Horváth Gréta fotók Horváth Gréta kisfia közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta egy évvel ezelőtt, válásakor határozta el, hogy nem szeretné, ha többé idegen emberek alkotnának véleményt a magánéletéről. Többek között ezért is döntött úgy, hogy visszamenőleg letörli a kisfiáról készült összes fotót a közösségi oldalairól. 

Horváth Gréta élete fenekestül felfordult az elmúlt egy évben, elvált férjétől, Meggyes Dávidtól, azután pedig teljesen újra kellett építenie a magánéletét.

Bár egy ideje boldog párkapcsolatban él, szerelmét nem mutatja meg a nyilvánosságnak. Sőt, kisfiát sem szeretné semmilyen formában szerepeltetni a közösségi médiában.

Horváth Gréta elárulta: ezért törölte le kisfia fotóit a közösségi oldalairól Forrás: Horváth Gréta/Facebook

"Nagyon boldog vagyok, emellett a lelki békémet is megtaláltam. A kisfiamról, Filipről visszamenőleg letöröltem minden fotót, és több mint egy éve nem mutatom őt a nyilvánosság előtt. Átlagos élete van, senki nem ismeri fel az utcán, aminek nagyon örülök" - mesélte a Blikknek Gréta, aki szeretné, ha ez sokáig így maradna.

"Szeretném, ha még sok évig így maradna. Filipnek van telefonja, de naponta csak egy órát játszhat rajta. Őszinte a kapcsolatunk, bízom benne, és ezzel soha nem él vissza. Ha nagyobb lesz, majd megbeszéljük, milyen formában lehet jelen a közösségi médiában."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.