81 évesen lett a Sports Illustrated fürdőruhás címlapmodellje Martha Stewart

címlap Martha Stewart Sports Illustrated fürdőruhás fotózás
Martha Stewart 81 évesen lett a Sports Illustrated fürdőruhás címlapmodellje - jelentette be hétfőn a képes magazin.

A magazinnak még sohasem volt Stewartnál idősebb fürdőruhás címlapmodellje. Tavaly a 74 éves Maye Musk pózolt a lap fürdőruhás különszámában.

Martha Stewart üzletasszony és médiaszemélyiség hétfőn az Instagramon azt írta: remélhetőleg ez a címlap arra ösztönöz majd másokat is, hogy "próbáljanak ki új dolgokat, legyenek az életük bármilyen korszakában".

Stewart videót is posztolt a saját podcastjában megjelent interjúból, amelyben MJ Day, a Sports Illustrated Swimsuit főszerkesztője szólal meg. A videóban a Stewarttal a Dominikai Köztársaságban rendezett fotózás képei is láthatók.

Stewart az 1990-es években alapította vállalkozását, a Martha Stewart Living Omnimédiát, amely szakácskönyvek, főzőedények, magazinok, törölközők és egyéb termékek forgalmazásával lett sikeres. Tévéműsorokat is vezetett, és az utóbbi években többször dolgozott együtt a Snoop Dogg rapperrel.
Stewartot 2004-ben pénzügyi csalás miatt elítélték, és öt hónapig börtönben is ült.

A magazin pénteken megjelenő idei fürdőruhás kiadásában Stewart mellett Kim Petras előadóművész, Megan Fox színésznő és Brooks Nader modell is szerepel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.