Ő lehet Marics Peti új szerelme - egy kollégája buktatta le a lányt

tv2 -
Kovács Gyopár párkapcsolat Marics Peti kapcsolat
Marics Peti állítólagos új szerelmének egy kollégája és egy közeli ismerőse is állítja, dúl a szerelem a fiatalok között, de eddig egyikük sem vállalta fel a másikat. Ha valóban igaz a hír, vajon meddig akarják még titokban tartani, hogy együtt vannak? 

A Valmar énekese nem is olyan régen szakított exével, Tóth Andival, de úgy tűnik, nem szomorkodik. Olyannyira nem, hogy állítólag már új szerelme is van, aki nem más, mint Kovács Gyopár.

A színésznő volt Maricsék új klipjében a menyasszony, és ismerőseik szerint sokat és szívesen van együtt a két fiatal.

Marics Peti tv2

Gyopár egyik, neve elhallgatását kérő közeli imerőse azt mondja, hogy a színésznő egy szülinapi bulira is magával vitte Petit, aki a színházban is megnézte a lány egyik előadását. Erről a színésznő egy szintén neve elhallgatását kérő kollégája is mesélt, aki szerint a színházi világban már hetek óta azt pletykálják, hogy Gyopár és Peti együtt vannak, és nagy izgalmat keltett a színfalak mögött, amikor az énekes megjelent az egyik előadáson.

A Bors munkatársa megkereste Kovács Gyopárt, akinek sajtósától megtudta, hogy magánéleti kérdésekben nem nyilatkozik a Tóth Andira kísértetiesen hasonlító színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.