Valkusz Milán kiakadt: szerinte volt helye Marics Petinek a Sztárban sztár zsűrijében

Forrás: ValMar/Instagram -
Valmar Sztárban sztár Valkusz Milán Marics Peti
A Valmar volt Istenes Bence vendége az IstenEst legújabb felvételén. Természetesen szóba jött az is, hogy Maricsot rengetegen kritizálták, amiért beült a Sztárban sztár zsűrijébe.

Valkusz Milánt versenyzőként, Marics Petit pedig zsűritagként láhattauk a Sztárban sztár kilencedik évadában. Peti rengeteg kritikát kapott a nézőktől, sokak szerint nem volt meg a kellő szakértelme ahhoz, hogy nála tapasztaltabb előadókat bíráljon. Erre Járai Máté rá is kérdezett, kíváncsi volt, hogy Peti hogy éreze magát abban a szerepben.

ValMar Forrás: ValMar/Instagram

"Volt annak egy furcsasága, igen, hogy elég fiatal vagyok ahhoz, hogy osszam az észt. Benne volt a pakliban. Viszont azt meg nem lehet elvenni, hogy értünk már el olyan dolgokat a Milánnal ketten együtt, hogy egy véleményt már kinyilváníthatunk úgy, hogy azt lehessen rá mondani, hogy ezek konyítanak a szakmához valalmit. (...) A kor a tapasztalattal együtt megy, logikus is. Tapasztalsz sokat, de egy 50-60 éves Presserhez hol vagy tapasztalatban? Sehol nem vagy!" - mondta Peti, mire Milán kikelt magából, nem értett egyet ezzel.

"Nem akárki megy el egy zenei műsorba, hanem akinek van zenei produktuma, aki konyít a szakmához nem kis módon. Öt éve már csináljuk nagyban az ipart. Az ülhet úgy ott, olyan apropóból, hogy ez az ország házibulija. Ez nem egy Megasztár, nem egy tehetségkutató műsor, hanem az ország házibulija. Oda egy olyan forma kell, mint a Peti. Benne volt az is, hogy tisztelettel, becsülettel fogalmazott meg mindig építő kritikát, véleményt, amit csak így lehet. Egy rossz szólás sem lehet a Petihez, amit ott leművelt, és ilyen alapon törlődik minden, hogy te miért ülsz ott" - védte meg zenésztársát Milán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.