Tóth Andiról mintázott kamuprofillal alázzák Marics Petit és új párját

Marics Peti kamuprofil Tóth Andi
Tóth Andi és Marics Peti szakítása óta eltelt két hónap, de a rajongók még mindig azonnal ráharapnak a szaftos pletykákra.

Az elmúlt időben Marics Petit több lánnyal is összehozták, köztük egy 24 éves színésznővel, Kovács Gyopárral. Gyopár a Rising Star tehetségkutató egykori versenyzője, mostanság pedig a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban látható.

A színésznő Instagram-oldalán megjelent néhány negatív hangvételű komment, amelyek közül kiemelkedett egy Tóth Andi nevével ellátott hozzászólás. A kommentelő azt sugallta, hogy Marics Peti még mindig Tóth Andira gondol, és Gyopárral csupán csalfa játékot űz. A bejegyzés azonban hamisnak bizonyult, a rajongók feltehetően egy másolt profilt használtak a zavaró üzenetek megjelenítésére.

„Annyira gázak vagytok Petivel. Épp, hogy két hónappal a szakítás után összejöttök, aztán veled is ugyanazt a stratégiát játssza. Lájkolja folyamatosan a képeid, hajbókol. Most ti lesztek együtt férj és feleség a klipekben. Igazából nevetséges, hogy összejössz egy olyan sráccal, aki eddig másba volt halálosan szerelmes. Nem gondolod, ugye, hogy ilyen gyorsan túl van és teljes szívéből téged szeret?!" – idézte a kamuprofil kommentjét a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.