Többeket átvert már az orvossal gyógyszerért szexelő magyar sztármodell

Forrás: -- -
modell cukorbetegség jelei gyógyszer szex megvesztegetés magyar modell
Ahogy arról korábban a Life is beszámolt, egy ismert magyar modell lehet az a 43 éves nő, akinek egy nyíregyházi orvos szexért cserébe írt fel cukorbetegeknek szánt, fogyást is segítő gyógyszert.  

A népszerű magyar sztármodell tagadta, hogy bármit tudna az esetről, ám akár ő volt a vesztegető, akár nem, egy ismert magyar ember, aki másfél évtizede szépségszalont működtetett Budapest szívében, azt állítja, hogy a hölgy nemegyszer átverte és anyagilag is megkárosította őt.

Illusztráció Forrás: --

A történet szerint a modell hajhosszabbításra jelentkezett be hozzájuk, ami egy igen hosszadalmas ls nehéz feladat, mivel a celeb nagyon világosra festett hajához kellett festeniük a póthajat is, ám amikor a munkával elkészültek, és a kuncsaft elégedett is volt az eredménnyel, kiderült, hogy nem tud fizetni.

"Sajátos stílusban közölte, hogy milyen ciki, de nincs nála semennyi készpénz, később majd megadja a tartozását. Mivel a médiában ismert személyiségről volt szó, bíztunk benne, ráadásul kedves is volt, ezért elengedtük" - mesélte az egykori szalontulajdonos, hogy a következő alkalommal már nemcsak hajhosszabbítást, hanem manikűrt és pedikűrt is kért, ám ismét fizetés nélkül távozott.

Így aztán hiába bíztak benne, kár volt; meg is bánták, amikor a modell eltűnt, többé a környékükre sem ment, ők pedig hiába keresték, hogy adja meg a tartozását, de nem tette. Az ominózus eset 2008 környékén volt, a tartozás összege pedig közel 100 ezer forintra rúgott, ami akkoriban sokkal többet ért, mint manapság.

A Blikk úgy tudja, nem az egykori szépségszalon-tulaj volt az egyetlen, akit a nő átvert, pár éve az akkori fodrászával is ugyanígy bánt el a celeb, akit a legutóbbi "akciója" miatt évekre rács mögé küldhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.