Mégis egy pár lehet Kylie Jenner és Timothée Chalamet - fotókon a bizonyíték

Forrás: Instagram/Kylie Jenner -
fotó Kendall Jenner párkapcsolat Kylie Jenner Pauline Chalamet szerelem Timothée Chalamet
A pletykák szerint Kylie Jenner és Timothée Chalamet szintet lépett a kapcsolatában: a fiatalok találkoztak egymás családjával! Ez az állítás már csak azért is érdekes, mert eddig még arra sem volt kézzelfogható bizonyíték, hogy a reality-sztár és a színész valóban egy párt alkotnak. 

Most azonban a Page Six olyan fotók birtokába került, melyeken Kylie nővére, Kendall és Timothée testvére, Pauline Chalamet színésznő látható, amint az állítólagos szerelmespárral együtt vesznek részt egy grillpartin.

Kylie Jenner Forrás: Instagram/Kylie Jenner

Velence, 2022. szeptember 2. Timothée Chalamet amerikai színész a Bones and All című film bemutatóján a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon. Az alkotás a szeptember 10-ig tartó filmes seregszemle versenyprogramjában szerepel. MTI/EPA-ANSA/Claudio Onorati Forrás: MTI/EPA-ANSA/Claudio Onorati

Ez az első alkalom, hogy a két fiatalt együtt látták valamilyen rendezvényen, amióta felröppentek a románcukról szóló pletykák, és mindjárt családi körben. Elképzelhető, hogy szintet lépett a kapcsolatuk - írja az oldal, ahol a fotókat is megtekintheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.