Elhagyja Szolnokot Kis Grofó és családja: ezt a települést választották új otthonuknak

Forrás: Facebook/Kis Grofó -
Kis Grofó család költözés Szolnok
Hamarosan új otthonába költözik Kis Grofó családja, az énekes azt is elárulta, hova teszi át székhelyét a família. 

A szíve szülővárosához köti, ám a fellépések miatt Budapesthez közelebb akart költözni Kis Grofó, aki családjával együtt hamarosan végre beköltözhet a fővároshoz közeli településen épült új otthonába. Azért végre, mert már tavaly nyáron szerettek volna áttelepülni, ám volt némi fennakadás, ahogy az az építkezéseknél már csak lenni szokott.

Kis Grofó Forrás: Facebook/Kis Grofó

A mulatóssztár a jövőben Biatorbágyon él majd, ahol számos ismert ember lesz a szomszédai között.

"Valóban a célegyenbe ért a költözés, végre valahára. Nagyon nagy az izgalom most a családban, főleg a gyerekek várják nagyon kíváncsian, hogy milyen lesz az új helyen. Igaz, hogy az eredeti tervek alapján már rég beköltöztünk volna, de előfordul, hogy vannak kisebb csúszások. Természetesen mindhárom gyermekemnek külön szobája lesz, és az sem kizárt, hogy hamarosan egy medencében is csobbanunk majd" - mesélte a Borsnak a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.