Botrány Kis Grófo rokonságában: egy nő azt állítja, hogy gyereket szült a mulatós zenésznek

Forrás: Instagram / Kis Palika -
házasságtörés gyermek DNS bíróság Kis grofó Kis Palika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre dagad a botrány a Kozák családban. Kis Grófo unokatestvérét, Kis Palikát, aki szintén mulatós zenész, döbbenetes dologgal vádolja egy nő.

Egy fiatal nő, Bóni Napsugár azt állítja, a zenésznek nemcsak a házasságában, de tőle is született gyermeke. Elmondta, hogy egy klipforgatás kapcsán ismerkedtek meg, amikor Palika szereplőket keresett, de végül a forgatáson nem vett részt. A zenész és Napsugár között vonzalom alakult ki, és ennek a vonzalomnak lett a gyümölcse a már kétéves Valentinó. A nő fájlalja, hogy az apa nem ismeri el gyermekét, így a bírósághoz fordult.

kis palika Forrás: Instagram / Kis Palika

"Ez egy alkalmi dolog volt, de terhes lettem. Már négy hónapos voltam, amikor kiderült. Sajnos, így jártam..." - mondta Napsugár a Blikknek. Hozzátette, bántja, hogy az ő gyermeke a zenész házasságában született gyermekeivel ellentétben nem kap egyenlő figyelmet és bánásmódot az apjától.

"Tudtam, hogy családja van, és nem is hitegetett azzal, hogy elhagyja őket értem. Én csak azt akartam, ha már így alakult, ismerje el, hogy a kétéves kis Valentinó az ő fia. Nem tette, ezért nem volt más választásom, bíróságra mentem és DNS-teszt készült, ami alapján 99,9999% eséllyel Palika az édesapa. Ő ennek ellenére sem ismeri el, titkolja, letagadja, és nem is támogatja" – folytatta a nő.

"Néhány alkalommal utalt pár tízezer forintot, de az semmire sem elég. Szeretném, ha elismerné a fiát, és érte is annyit tenne, mint a másik kettőért. Fáj, hogy az egész család titkolja, hogy van még egy gyereke. Májusban újra bíróságra megyünk, és harcolni fogok azért, hogy jogilag is elismerje és támogassa a gyermekét. Két évig hallgattam, nem mondtam senkinek semmit, de most kiállok magunkért, küzdeni fogok!"

A Blikk Kis Palikát is megkereste aki szűkszavúan ennyit mondott: "Ez az egész egy hazugság, nincs házasságon kívül született gyermekem".

Kis Grófo édesapja még 2020. decemberében hunyt el a koronavírus következtében, hatalmas síremléket emeltettek neki. Több tízmillióba került az édesapa kriptája: gránitból emeltették a monumentális sírhelyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.