Megható szavakkal búcsúzott a Budapest Parkban Korda György - az énekes a haláláról beszélt a közönségnek

halál Budapest Park Balázs Klári közönség meghatottság
Korda György már nem fiatal, legalábbis ami a korát illeti. Bár a fiatalok is rajonganak érte, az énekes már 84 éves, természetes, hogy olykor-olykor már felbukkan a gondolatai között a halál kérdése is. Ám nem elkeseríteni akarta rajongóit, sőt!

A Budapest Parkban adott koncertet Korda György és Balázs Klári. Az énekes a koncert végén úgy érezte, pár mondatot még szólnia kell a közönséghez.

A videóban, mely a Budapest Park oldalán került megosztásra, látszik a meghatottság Gyuri bácsi szemében, akinek dalait a kommentelők szerint is fújja idős és fiatal, és aki azon kevés énekesek közé tartozik, aki még ennyi idősen is tud énekelni. Rajongói szerint a koncertek és a közönség szeretete élteti, így hát azt kívánják, sokáig énekeljen még nekik Korda György és persze az ő imádott Klárikája.

S hogy miről beszélt az örökifjú táncdalénekes?

"Még egy mondatot engedjetek meg, és higgyétek el nekem, ezt most komolyan mondom és nem kell elszomorodni, de lehet, hogy sok-sok év múlva, ha a Jóisten is úgy akarja, lemosolygok rátok fentről. Ti pedig, amikor utaztok és ott vagytok a reptéren, mindig eszetekbe fogok jutni" - mondta a közönségének Korda György a koncert végén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.