Dallos Bogiban sok változást idézett elő a várandósság

Forrás: Puskás-Dallos Bogi/Instagram -
változás várandósság Puskás-Dallos Bogi
Dallos Bogiban sok változást idézett elő a várandósság.

Dallos Bogi és Puskás Peti első közös gyereküket várják: már az is kiderült, hogy kisfiúval fog bővülni a családjuk. Az énekesnő elárulta, hogy a várandósság sok változást idézett elő benne.

Puskás-Dallos Bogit megváltoztatta a várandósság. Forrás: Puskás-Dallos Bogi/Instagram

"Anya leszek hamarosan, és biztos vagyok benne, hogy ez nagyon sok változást idéz majd elő bennem. Már most, a várandósságom alatt érzékelem ezeket. Például eddig egyáltalán nem érdekelt a főzés, de az utóbbi időben azt érzem, hogy imádok főzni, otthon lenni, vezetni, ami idáig nem volt ennyire az életem része. Nagyon sokat mondtam magamra, hogy tehetségtelen vagyok kézműves dolgokban, rajzolásban, ám most nagyon megszerettem. Talán erre törekszem a következő években, hogy azokat a falakat, amiket felállítottam magam elé, illetve azokat, amiket stigmaként magamra húztam, hogy én ebben nem vagyok jó, megpróbáljam megfejteni: hogy miért álltam eddig így hozzá, és hogy picit megváltozzon a véleményem vagy a hozzáállásom ezeket a dolgokat illetően" - árulta el a Joy Magazinnak Bogi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.